Ik wil tennissen

Wil je graag komen tennissen? Zowel leden als niet-leden kunnen bij TV Presikhaaf terecht. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden.

Ik ben GEEN lid van TV Presikhaaf

Ik ben samen met andere niet-leden
 
Huur een baan

Meld jullie aan bij de bar en hang een baan af met een bezoekerspas. Is er niemand? Betaal dan achteraf via een mail. Je kan ook vooraf een baan reserveren via [email protected].

Zonder een reservering mag je niet de baan op.

 
Ik ben alleen
 
Tossen   Tennislessen   Lid worden
Meld je als introducee aan voor de toss op maandag, woensdag of vrijdag. Zie daarvoor de activiteiten pagina. Ga op tennisles. Neem daarvoor contact op met onze tennisleraar Gerwin Gruben. Meer informatie vind je op de tennisles pagina. Wordt lid van onze bruisende, gezellige tennisvereniging en doe mee met al onze activiteiten. Start eventueel met een proefperiode. Zie ook de pagina lidmaatschap.

 

Ik ben lid van TV Presikhaaf:

Ik ben samen met andere leden
 
Nu tennissen
Hang een baan af en ga tennissen. Een baan afhangen kan via de Clubapp of via de afhangpagina. Inloggen op de clubapp en de afhangpagina doe je met het bondsnummer op je KNLTB-pas.
 
Ik ben alleen
 
Tossen   Competitie spelen   Laddercompetitie
Neem deel aande toss op maandag, woensdag of vrijdag. Zie daarvoor de activiteiten pagina. Neem contact op met de competitieleiders (VCL) via competitieleider
@tvpresikhaaf.nl
Doe mee met de laddercompetitie. Download de app en tennis en ontmoet nieuwe clubleden.
     
Tennisles Toernooien Gebruik de Clubapp
Ga op tennisles. Neem daarvoor contact op met onze tennisleraar Gerwin Gruben. Meer informatie vind je op de tennisles pagina. Meld je aan voor ons Care Open toernooi, of de clubkampioenschappen. Via de Clubapp kun je een maatje uitnodigen om te gaan tennissen.
     
Oproep nieuwsflits Introducee  
Plaats een oproep in de nieuwsflits om iemand uit te nodigen voor een potje tennis. Stuur een mail naar [email protected] Neem een introducee mee. Bij het reserveren via deze website of de Clubapp kun je een introducee aangeven. De kosten hiervan zijn € 5,-.