Activiteiten

Bij TV Presikhaaf worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hieronder volgt een overzicht van deze activiteiten, of klik hier voor de clubagenda.

Tossen

Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend wordt er om 9:00 uur en om 10:30 uur een ronde getosst. Ook wordt er op woensdagavond om 19:30u getosst. Hierbij kan iedereen die wil een potje komen tennissen. Iedereen die aanwezig is wordt verdeeld over de banen waarna er na het tennissen afgesloten wordt met een kopje koffie.

Het tossen is ook beschikbaar voor niet-leden. Wil je meer informatie over de toss-mogelijkheden? Mail dan naar [email protected].

Competitie

Ieder jaar organiseert de KNLTB de voor- en najaarscompetitie waar ook veel teams van TV Presikhaaf aan deelnemen. Mocht je interesse hebben om ook competitie te spelen of andere vragen over de competitie te hebben, neem dan contact op met [email protected].

55+ heren regiocompetitie

In deze 55+ competitie wordt in het voorjaar en najaar gedurende 6 vrijdagen twee dubbels per persoon gespeeld. TV Presikhaaf neemt altijd met een aantal teams deel. Er mogen ook 2 dames per team meespelen.
Gegadigden kunnen zich aanmelden bij de 55+ commissie te weten: Peter Nieuwland, Joop Dahles of Frans Huisman.
Meer informatie en programma, standen en uitslagen zijn te vinden op tennis55plus.nl.

Clubladder

Het hele jaar door is het mogelijk om deel te nemen aan de clubladder. Hierbij speel je elke 2 weken een wedstrijd tegen iemand anders van de club. Zo kun je regelmatig wedstrijden spelen, en leer je andere leden van de vereniging kennen. Deelname is vrijblijvend, je plant zelf de wedstrijden en kunt de ladder pauzeren als het je niet uitkomt.

Om je aan te melden en voor meer informatie, klik op deze link.

Care Open toernooi

Ieder jaar organiseren wij eind maart aan het begin van het tennisseizoen één van de eerste open toernooien in de regio. Open toernooien staan open voor alle KNLTB-leden, ook al ben je geen lid van een tennisvereniging. Traditiegetrouw zet TV Presikhaaf haar deuren open voor een gezellig en open toernooi, goedgekeurd door de KNLTB. Het toernooi duurt een week.

Kijk voor meer informatie op onze MijnKNLTB pagina.

Clubkampioenschappen

Ieder jaar wordt er tijdens de clubkampioenschappen een week lang gestreden in verschillende categorieën om clubkampioen te worden. Met het meedoen aan de clubkampioenschappen versterk je je band met de vereniging. Voor de clubkampioenschappen wordt aansluitend één week en een weekend uitgetrokken (het kunnen ook twee weekenden zijn). De planning wordt elk jaar gemaakt, óf in het voorjaar óf in het najaar.

Inschrijven vindt plaats op www.toernooi.nl.