Sponsoring

Voor TV Presikhaaf zijn ook inkomsten van sponsoren van belang. Mede hiermee wordt er geïnvesteerd in de toekomst en blijft de continuïteit van TV Presikhaaf als tennisvereniging gegarandeerd.

Voorbeelden hiervan zijn het goed kunnen blijven onderhouden van onze 10 gravelbanen en van ons clubgebouw. Uitstekende tennisfaciliteiten leiden tot een verhoging van het tennisniveau, zowel bij de jeugd als bij de senioren, maar ook voor een goede onderlinge sfeer en plezier in de tennissport.

Het sponsoren van TV Presikhaaf is een goed middel om positieve publiciteit voor uw onderneming te genereren en om met uw onderneming uiting te geven aan haar sociale en maatschappelijke betrokkenheid.

TV Presikhaaf kent een uitgebreide activiteitenkalender waaraan door veel leden wordt deelgenomen. Het betreft hier onder andere:

  • de reguliere KNLTB teamcompetities;
  • de Regionale 55+ teamcompetities;
  • in de laatste week van maart het eerste open gravel toernooi van het jaar in Gelderland, met deelname van een groot aantal spelers van buiten onze vereniging (ca. 200 deelnemers en wedstrijden);
  • de clubkampioenschappen (jeugd, senioren en 55+);
  • voor de heren het ‘bokken-toernooi’ en voor de dames een ‘lady’s day’;
  • diverse jeugdactiviteiten waaronder deelname (in teamverband) aan de KNLTB jeugdcompetitie en het jaarlijkse pannenkoekentoernooi;
  • iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend en op woensdagavond wordt er ‘getost’.

Sponsoring is een zakelijke en wederkerige overeenkomst waarmee personen of bedrijven TV Presikhaaf steunen in haar activiteiten. Afspraken hieromtrent worden daarom vastgelegd in een sponsorcontract.

Sponsormogelijkheden bij Tennisvereniging Presikhaaf

Bovengenoemde sponsorbijdragen zijn gebaseerd op een looptijd van één jaar.

Bij een sponsorcontract met een looptijd van 3 jaar hanteert TV Presikhaaf een korting van 10% op voornoemde sponsorbedragen.

Daarnaast zijn er natuurlijk gedurende het jaar specifieke sponsormogelijkheden rondom onze toernooien. Afspraken hieromtrent worden separaat tussen de sponsor en TV Presikhaaf gemaakt.

Ook worden onze sponsoren in de gelegenheid gesteld tegen een gereduceerd tarief voor hun medewerkers een onderling tennistoernooi op ons park te organiseren.

Interesse? Voor vragen kunt u terecht bij Maurice Kniest ([email protected] Tel: 06-22407430) .

Club van 50

Bijzonder is, dat onze vereniging ook een interne sponsor heeft: de club van 50. Ze bestaat uit leden die TV Presikhaaf een warm hart toedragen en dit uitdragen door jaarlijks een bijdrage van € 50 te geven. Met dit geld worden allerlei extra's gerealiseerd, zoals terrasmeubilair en bloembakken.