Actieweek bij TV Presikhaaf

27 augustus 2021


We hebben tijdens de lockdowns niet stilgezeten! Door vrijwilligers en bedrijven is er hard gewerkt om het park een flinke opknapbeurt te geven. Entree, hekken, oefenkooi, terras, fietsenstalling: het ligt er nu allemaal piekfijn bij. Goede reden voor een feestelijke actieweek!

In de week van 6 tot en met 12 september biedt TV Presikhaaf geïnteresseerden de gelegenheid vrijblijvend kennis te komen maken.

Wie eens wil proberen of tennis iets voor hem of haar is, kan 3 keer meedoen met de tossochtenden – maandag en woensdag van 9 tot 10.15 –  of tossavond – woensdag van 19.30 tot 20.30. Voor tennisballen wordt gezorgd, rackets zijn te leen!

Speciale aanbieding: Gastspeler tot en met december 2021 voor slechts 25 euro. Je kunt dan iedere maandagochtend, woensdagochtend en woensdagavond meedoen met de toss. Rackets en ballen zijn dan te leen.
Geïnteresseerden hiervoor kunnen zich bij de begintijd van de toss melden bij de tossers. Zij zullen verder helpen.

GerwinGrubenTennisSchool biedt een gratis proefles aan.

Informatie en aanmelden: [email protected]

Buurtbewoners worden uitgenodigd het park te komen bekijken en de sfeer te proeven van een gezellige en dynamische vereniging.

Natuurlijk is er ook een feest voor de leden gepland. Dat is,  vanwege de huidige coronaregels verplaatst naar voorjaar 2022. 

 

Nieuwscategorieën