Geen banen beschikbaar van 8 t/m 12 maart

03 maart 2021


Door de vele werkzaamheden is het soms moeilijk een goed planning te maken. Maar het goede nieuws is, dat de werkzaamheden van het vervangen van het hekwerk sneller gaan dan verwacht.

De banen 1, 2, 8, 9 en 10 zullen eind deze week voorzien zijn van nieuw hekwerk met gaas. De poorten en hekken worden a.s. maandag geleverd.
Intussen hebben de groundslieden deze week een begin gemaakt met het groot onderhoud van de banen. Deze klus zal, afhankelijk van het weer, nog een tweetal weken in beslag nemen.

a.s. Maandag wordt begonnen met het ontmantelen van de banen 3 tot en met 7 en aansluitend van nieuw hekwerk voorzien. Doordat dit met de werkzaamheden van de groundslieden overlapt moeten we helaas het hele park een aantal dagen sluiten voor het tennissen.

Dus van maandag 8 maart tot en met vrijdag 12 maart kan er niet getennist worden.

Vanaf zaterdag 13 maart zal het park weer open zijn en zullen de banen weer gedeeltelijk beschikbaar zijn. De normale entree is dan ook weer te gebruiken en wordt langzamerhand de situatie weer normaal. Daarna zal het nog enkele weken duren tot de werkzaamheden volledig geklaard zijn. Maar dan …………… hebben we een fantastisch park.

We vertrouwen er op dat jullie hiervoor begrip kunnen opbrengen.

We houden jullie op de hoogte.
Peter Nieuwland
Henny Lubbers

Nieuwscategorieën