Tossen vanaf 19 mei op de “oude” manier

19 mei 2021


Beste tennissers,

We gaan vanaf 19 mei weer op de oude manier starten met tossen op maandag-, woensdag en vrijdagochtend. Dat houdt in:

  • Je hoeft je niet meer vooraf aan of af te melden
  • Iedereen is in ieder geval om 8.50 uur aanwezig voor de eerste ronde.(Dan hebben we even de tijd om de pasjes ‘blind’ op het overzichtbord te leggen).
  • Je tennispasje bevestigt je deelname!
  • Er wordt om 9.00 uur gestart.
  • De eerste ronde eindigt om 10.15 uur.
  • De deelnemers van de eerste ronde kunnen (samen met eventuele vroegkomers voor de tweede ronde) gezamenlijk op het terras koffie drinken.

Houdt daarbij met het volgende rekening: graag 1 persoon voor meerdere personen in de kantine koffie o.i.d. halen met je pas(tegoed) of bankpas.

De looproute is: ingang bij de toiletten en uitgang bij de schuifdeur.

  • Degenen die deel willen nemen aan de tweede ronde kunnen tot 10.30 uur hun pasje afgeven ter bevestiging van deelname.
  • De tweede ronde start om 10.45 uur en eindigt om 12.00 uur.

Gezien het grote aantal deelnemers (50 á 60) worden er op de maandag- , woensdag-  en  vrijdagochtend het eerste uur respectievelijk  8, 8 en 7 banen gereserveerd. Daarbij wordt er van uitgegaan dat er in ieder geval 1 baan vrij gehouden wordt  voor eventuele individuele spelers en 1 baan (op vrijdag 2) voor les. Als er geen losse spelers zijn kunnen we die baan ook gebruiken. Toch kan het zijn dat er teveel spelers zijn voor het totaal aantal beschikbare banen. In dat geval gaan we indraaien. Bijvoorbeeld 9 á 10 spelers op baan 1 en 2 enz. omdat we de vakantietijd tegemoet gaan zullen er vast wel af en toe mensen afhaken.

Op de vrijdag willen we de altijd zeer gewaardeerde traktatie weer nieuw leven inblazen. Omdat de groep zo groot is stellen we voor dat er enkel op vrijdag 2 personen deze traktatie verzorgen (we zullen e.e.a. proberen bij te houden, zodat iedereen een keer aan bod komt).

We hopen op deze manier weer gezellige toss ochtenden met elkaar op het park door te kunnen brengen met hopelijk heel veel lekker weer!

 

Hartelijke groet,

Helma, Ton Joop, Henny en Frans

Nieuwscategorieën