Update upgrade park

28 februari 2021


We zijn inmiddels een aantal weken bezig met de renovatie van het park. De regelmatige gebruikers hebben de eerste resultaten al kunnen bewonderen.
De entree heeft een metamorfose ondergaan. Er is een kortere brede toegang naar de fietsenstalling gerealiseerd en de hoofdentree naar het park is door een brede trap vervangen. Deze zal nog voorzien worden van verlichting.
De windschermen van het terras zijn verwijderd en het terras zal aan de voorzijde afgeschermd worden door een lage, lange bloembak om het hoogteverschil tussen terras en entree te overbruggen.

Het bestuur heeft inmiddels ook opdracht gegeven het uiterlijk van het clubhuis aan te passen. De vale blauwe boeiborden worden vervangen en het houtwerk wordt opnieuw geschilderd. Tevens wordt het draadglas van het terras vervangen door nieuw helder glas, waardoor er een goed zicht komt op de fietsenstalling. Het ligt in de bedoeling de fietsenstalling de komende week aan te pakken.
De bestrating zal de komende week grotendeels afgerond worden en dan is het park voorzien van prachtige nieuwe tegels.

Inmiddels is het hekwerk van de banen 1, 2, 8, 9 en 10 verwijderd en is een start gemaakt met het plaatsen van nieuw zwart hekwerk. Voor deze banen zal de klus naar het zich laat aanzien in de tweede week van maart gereed zijn. Ondertussen zijn de groundslieden begonnen met het groot onderhoud van deze banen. De toplaag is reeds verwijderd en zal de komende tijd gefreesd en weer aangevuld worden met verse gravel. Door de vele werkzaamheden die tegelijkertijd uitgevoerd worden, kan het mogelijk zijn dat de groundslieden niet tegelijk klaar zijn met hun werkzaamheden als het hekwerk ook gereed is. Maar daarvan worden jullie op de hoogte gehouden.

De komende 14 dagen zal er ook gewerkt worden aan de nieuwe oefenkooi. De oude is inmiddels verwijderd en over ruim een week wordt een nieuwe muur geplaatst.

Maar we zijn er nog lang niet. De banen 3 tot en met 7 krijgen daarna nog een grote beurt en alle groenvoorzieningen worden dan nog behandeld.

Kortom heb geduld!

Peter Nieuwland
Henny Lubbers

Nieuwscategorieën