Ontdek de Zomerchallenge bij T.V. Presikhaaf!

Ben jij klaar voor een zomer vol sport, plezier en nieuwe vrienden? Doe mee met de Zomerchallenge van T.V. Presikhaaf en maak kennis met de tennisvereniging waar gezelligheid en sportiviteit samenkomen!

Wat is de Zomerchallenge?

De Zomerchallenge is een speciale actie van de KNLTB waarbij je de hele zomer kunt tennissen voor slechts €99,-. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, deze uitdaging is voor iedereen!

Waarom kiezen voor T.V. Presikhaaf?

 • De gezelligste club van Arnhem
  Bij T.V. Presikhaaf draait het niet alleen om tennis, maar ook om de gezellige sfeer. Maak nieuwe vrienden en feest mee bij onze BBQ's en borrels.
 • Onze trainers
  Onze gediplomeerde trainers staan klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen, of je nu beginner of gevorderd bent.
 • Gravelbanen
  Hoewel steeds meer clubs richting kunstgras gaan hebben wij traditionele gravel banen die toch het allerlekkerst spelen!
 • Speel wanneer je wilt!
  Met de Zomerchallenge kun je vier maanden onbeperkt tennissen op tijden die jou het beste uitkomen.

Wat krijg je bij de Zomerchallenge?

 • 4 maanden onbeperkt tennissen
  Profiteer van onbeperkt speelrecht op onze banen vanaf juni tot en met eind september.
 • Inlooptrainingen:
  Verbeter je vaardigheden met gratis inlooptrainingen onder begeleiding van onze ervaren trainers.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de gezelligste tennisclub van de regio. Schrijf je nu in voor de Zomerchallenge bij T.V. Presikhaaf en beleef een sportieve zomer vol plezier!

Hoe meld je je aan?

Vul het inschrijfformulier in. Voor meer informatie kun je ons ook bereiken via [email protected] of stuur een berichtje op onze Instagram.

We zien je graag snel op de baan bij T.V. Presikhaaf!