Tennisles

Op TV Presikhaaf worden de tennislessen verzorgd door Gerwin Gruben Tennisschool (GGTS). Lessen zijn beschikbaar voor leden van TV Presikhaaf van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.

De inschrijving voor tennislessen voor het zomerseizoen wordt geopend per 1 februari en voor het winterseizoen per 1 september.

Lessen in zomer en winterseizoen

De tennislessen in het zomerseizoen bestaan uit een serie van 20 lessen gegeven van april t/m oktober. De lessen in het winterseizoen is een serie van 14 lessen gegeven van oktober t/m maart. In de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven.

Een lesuur duurt 60 min waarvan 10 min inspeeltijd en evt warming-up en 50 min zuivere lestijd. Bij de groepslessen word je ingedeeld naar niveau.

De kenmerken

De tennislessen kenmerken zich door het intensieve karakter en waarbij een ieder persoonlijk wordt begeleid om zich verder te ontwikkelen en te verbeteren in zijn tennisspel. De lessen worden verzorgd op TV Presikhaaf, waarbij het sociale aspect een belangrijke rol speelt. Gezellig na de les nog wat drinken en napraten in de kantine, samen vrijspelen, meedoen met de clubladder, de voorjaars- en najaarscompetitie en de vele interne toernooitjes zorgen hiervoor.

TV Presikhaaf heeft nog genoeg ruimte voor nieuwe leden die bij Gerwin lessen kunnen volgen.

Inschrijven

Wil je je aanmelden voor tennislessen bij TV Presikhaaf? Schrijf je dan in via de website van GGTS met dit formulier.